Sund dialog

Sund dialog

Sunddialog i din lægepraksis
Mange patienter arbejder med at ændre områder i deres livsstil, som vil give bedre trivsel for helbredet fysisk som psykisk. Imidlertid kan det være en stor udfordring at få dagligdagen til at hænge sammen med eksempelvis at få omlagt kosten, at få lavet noget motion, at reducere stress og finde ud af at leve med en kronisk sygdom som f.eks. sukkersyge eller højt blodtryk.

Måske Sunddialog som arbejdsmetode så er noget for dig?

Sund dialog er et digitaliseret, brugervenligt, overskueligt program, som tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov og med afsæt i din aktuelle livssituation. Samtalerne foregår sammen med en sygeplejerske, 20 -30 min per gang over ½ til 1 år og du kan forinden have arbejdet med programmet hjemmefra med dit personlige log in.

Metoden giver overblik og struktur og hjælper dig til at finde lyst og energi til at opnå en sundere livsstil.

Fokus er på hvilke positive gevinster, du oplever ved at tage små/store skridt med justering af dine vaner. Fokus er også at bruge dine tidligere erfaringer med områder, som er lykkedes for dig, således at du aktivt bruge dine stærke sider til at ændre på usunde vaner i hverdagen.

Du kan læse mere om Sunddialog på www.sunddialog.com under Patienthjemmeside, samt altid velkommen til at spørge personalet i dit lægehus for yderligere information.